APSOLUTNI FAVORITI Milan Uzelac: “Možda priliku dobiju i juniori!”

APSOLUTNI FAVORITI Milan Uzelac: “Možda priliku dobiju i juniori!”
18.1.2024

Kuglači Zadra u subotu 20. siječnja od 13 sati, u Mocirama dočekuju Željezničar Čakovec – u susretu 11. kola Superlige prvenstva Hrvatske.

Utakmicu je najavio 39-godišnji kuglač Zadra Milan Uzelac, koji smatra kako pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.

U subotu smo veliki favoriti. Ako odigramo na odgovarajućoj razini – trebali bi pobijediti. Željezničar je momčad koja je pri dnu ljestvice i bori se za ostanak u ligi. Postoji mogućnost, ako rezultat bude povoljan, da priliku dobiju i naši juniori – što bi bilo dobro. Prošli vikend smo dobili Osijek na teškom gostovanju – ta utakmica nam je bila jako bitna kako bi ostali u utrci za drugo mjesto, Uzelac je objasnio kakve su klupske ambicije u nastavku Superlige:

Zaprešić je ipak malo odmaknuo jer ima dvije pobjede više od nas – na prvom je mjestu i teško ćemo ih uhvatiti. Preostaje nam borba s Mertojakom za drugu poziciju, imamo i dva boda prednosti u odnosu na Splićane. Mertojak smo već pobijedili u njihovoj kuglani, ali 3. veljače dolaze kod nas u Mocire. Bit će to ključna utakmica kako bi zadržali drugo mjesto na ljestvici, zaključuje Milan Uzelac.

APSOLUTNI FAVORITI Milan Uzelac: “Možda priliku dobiju i juniori!”
Vrati se na Vijesti
arrow-img
Up arrow icon